HET TEAM

VRIJWILLIGERS

De RTM – het toonaangevende trammuseum aan de Brouwersdam bij Ouddorp- is een organisatie van en met vrijwilligers. Er werken tientallen mensen als machinist, conducteur, chauffeur, timmerman, elektricien, schilder, (bus)monteur, draaier, machine-bankwerker, lasser, gastheer of gastvrouw, gids, winkel medewerker, redacteur of administratief medewerker. Wij vinden het belangrijk om, samen en in een goede sfeer, te werken aan het behoud van het rijdend cultureel erfgoed. Daarin zijn we flexibel en helpen elkaar bij de verschillende onderdelen.

Vind je het leuk om samen met ons te werken aan het behoud van het cultureel erfgoed? Kom dan eens langs om te praten.
We zoeken samen met jou een functie die past bij je persoonlijke interesse en die aansluit bij de tijd die je vrij wilt maken voor de RTM. Wees niet bang dat je in het diepe wordt gegooid. We hebben het werk allemaal moeten leren en je krijgt intern begeleiding.

BEELDEN

We hebben een film gemaakt over de mensen die achter al het mooie historische trammaterieel staan uit het Trammuseum. In onze gallerij staan nog veel meer mooie foto’s en beelden van onze vrijwilligers en het museum.