Algemene vragen: +31 187 - 689911. Reserveringen: +31 613473183
info@rtm-ouddorp.nl

Pasen 2020

Stoomtram van de Zuid-Hollandse Eilanden

Pasen 2020

De tram gaat weer rijden!

De kolen branden, de dieseltank zit vol! Na de winterstop start op tweede paasdag het rijseizoen bij de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) in Ouddorp. Je kunt meerijden met een historische tram en in het museum kom je in één dag meer te weten over de historie van dit voormalige vervoersbedrijf.

Op maandag 13 april 2020 (Tweede Paasdag) kun je met drie ritten meerijden, ze vertrekken om 11.45 u., 13.30 u. en 15.30 u. vanaf de Remise aan de Punt in Ouddorp. Stap een van de prachtig gerestaureerde rijtuigen in en ervaar met een rit in het heden hoe het openbaar vervoer eraan toe ging in het verleden.

Bezoek vóór of na het meerijden zeker ook nog het museum. De geschiedenis van de RTM wordt dan namelijk helemaal duidelijk en je ziet hier nog meer prachtig materieel, zoals; bussen, rijtuigen, tractievoertuigen, goederenwagons en schepen. Op deze rijdag wordt ook de nieuwe tijdelijke tentoonstelling over de tram in Brouwershaven geopend. Naast het museum is eer ook een restaurant, waar vrijwilligers je graag voorzien van een lekker hapje of drankje!

We verwelkomen jullie graag op tweede paasdag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *