Algemene vragen: +31 187 689911 - Reserveringen: +31 613473183

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Op 1 januari 2020 is onze nieuwe website van kracht geworden. Heeft u vragen? Kunt u iets niet vinden? Laat het dan weten via ons contactformulier en wij nemen contact op!

5 reacties

 1. J.Kwantes schreef:

  LS,
  Naar ik meen is er bij u een nieuwe stoomlok in aanbouw.
  Kunt mij daar iets meer over vertellen?
  Wanneer bent u daar mee gestart? Hoever is het project nu? Wanneer is het klaar en om welke lok gaat het?
  mvg,
  J.Kwantes

  • Mark Grootendorst schreef:

   Goedendag! Het gaat om loc 37, de laatste vierkante loc van de RTM. Helaas gesloopt in 1956. Op dit ogenblik wordt hard gewerkt aan het compleet klinken van het frame (honderden klinknagels). De ketel is al gereed en is in het museum te bezichtigen. Veel onderdelen zijn al klaar of aanwezig. het is een groot bouwpakket. We zijn hier enkel jaren geleden mee begonnen. Veel werk is gaan zitten in het digitaliseren van de stapel tekeningen, het maken van werktekeningen voor de mallen en het laten gieten van diverse onderdelen. De opleverdatum is niet bekend, we blijven vrijwilligere en veel mensen hebben een dubbele functie. Maar er wordt continue aan gewerkt.

   • Dat is fijn om te horen dat het project behoorlijk vordert. Ik weet niet of het in verband met tijd en inspanning van jullie mogelijk is, maar het zou leuk zijn om maandelijks een verslagje van de voortgang van dit project te kunnen volgen. Hoewel ik begrijp dat jullie tijd schaars is.

 2. Hallo,

  Hoe lang duurt een treinrit? En kan een kind van 1,5 jaar ook mee?

  • Mark Grootendorst schreef:

   De rit duurt een uur en uiteraard kan de kleine ook mee. Helaas zijn we nog een tijd dicht wegens de corana. Hou onze website in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *