welkom - willkommen - welcome - bienvenue

BIJ DE RTM

Ruim 50 jaar was de RTM de belangrijkste vervoerder van de Zuid-Hollandse Eilanden en Schouwen-Duiveland. Beleef de herinneringen van vroeger, met de ritten van nu!

BIJ DE RTM

Met stoom – en dieseltrams vervoerde de RTM onder andere goederen en personen. Tot op de dag van vandaag rijden deze stoom- en dieseltrams nog steeds! Bekijk ze op één van de rijdagen of reserveer een tram! 

Ook de bekende RTM-bussen zijn niet meer weg te denken uit het Rotterdamse straatbeeld. Bij de combitochten rijdt het “Grasklokje” vanaf Barendrecht Carnisselande naar het museum en ’s avonds terug naar het Willemsplein.

We ontvangen je ook graag voor een heerlijk kopje koffie in ons restaurant. Met liefde gezet door onze geweldige vrijwilligers. Wanneer zien we jou?

Praktische informatie

G.C. Schellingerweg 2
3253 MD Ouddorp
Nederland

VRIJWILLIGERS

De RTM – het toonaangevende trammuseum aan de Brouwersdam bij Ouddorp- is een organisatie van en met vrijwilligers. Er werken tientallen mensen om het cultureel erfgoed te onderhouden. Wij vinden het belangrijk om, samen en in een goede sfeer, te werken aan het behoud van het museum en de rijtuigen. Daarin zijn we flexibel en helpen elkaar bij de verschillende onderdelen.


Vind je het leuk om samen met ons te werken aan het behoud van het cultureel erfgoed? Kom dan eens langs om te praten. We ontvangen je graag!

GEZINSUITJE

Tramritjes

Werkplaats

Museum

Uitje

Onderweg