Algemene vragen: +31 187 - 689911. Reserveringen: +31 613473183

Evenementen

Stoomtram van de Zuid-Hollandse Eilanden

Tweede Pinksterdag!

Tweede Pinksterdag start het rijseizoen 2020. Omdat alle musea in Nederland pas om 12.00 u. stipt open mogen, zal de eerste rit om 13.30 u. gereden worden. De tweede rit is om 15.30 u. De rijtijd is een uur en u kunt mee door minimaal twee dagen van tevoren te reserveren voor een rit bij: reserveringen@rtm-ouddorp.nl De kaartjes betaalt u gewoon aan ons loket (alleen met PIN).

U reserveert voor een van de twee ritten en krijgt een vaste plaats toegewezen. Op tussenstations wordt niet gestopt en aan het eindpunt mag u er, helaas, niet uit.

Wij volgen het volledige RIVM-protocol. Daarom verzoeken wij u ook een uur voor de geplande rit aanwezig te zijn. Dan kunt u in alle rust het museum zelf bekijken, de nieuwe tentoonstelling over Brouwershaven bezoeken en wat te eten en te drinken. Tegen vertrektijd door onze vrijwilligers naar uw plaats begeleid worden. Na afloop verlaat u het terrein via een speciale uitgang.

Wij hopen u zo, ondanks alle maatregelen wegens het Corona-virus, toch een leuke dag te bezorgen.

Tot ziens bij de RTM!

De RTM en het Coronavirus

Ons RTM-museum aan de Brouwersdam bij Ouddorp gaat vanaf Tweede Pinksterdag weer open. De openingstijden van het museum op niet-rijdagen en tramritten op de rijdagen zijn conform ons dienstrooster. Speciale evenementen die zijn vermeld vervallen en worden vervangen door een ‘gewone” rijdag. Alleen bij het RTM-museum (G.C. Schellingerwerg 2 te Ouddorp kan men op de tram stappen. Bij de rit behoort gelijk een bezoek aan het museum, alleen museumbezoek is op rijdagen niet mogelijk! Er kunnen (nog) geen ritten worden gereserveerd in combinatie met de rondvaartboot. Wij verwachten dat vanaf 1 juli aanstaande weer te kunnen aanbieden.

Vanwege het COVID-19 virus moeten we de regels hanteren zoals bepaald door de Nederlandse overheid en vragen wij alle bezoekers om de landelijke richtlijnen na te leven:

  • houd minimaal anderhalvemeter afstand van elkaar
  • was uw handen regelmatig met water en zeep
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • geen handen schudden
  • blijf thuis als uw verkoudheidsklachten krijgt

Om mee te kunnen rijden met een van de historische RTM-trams of om het museum te bezoeken is reserveren verplicht. Dit kan via ons e-mailadres reserveringen@rtm-ouddorp.nl.

Om de rijtuigen conform de regels in te kunnen delen kunt u tot uiterlijk twee dagen van te voren reserveren.

Aan het loket kunnnn geen kaartjes worden gekocht. Gereserveerde kaartjes kunnen uitsluitend met PIN worden betaald aan het loket.

Wij hopen u in ons museum te mogen begroeten vanaf 1 juni!

Programma 2020

DatumEvenement
1 juniTweede Pinksterdag:
Start rijseizoen
3-4 juliMilitair weekend. afgelast ,4 juli normale rijdag
5-6 augustusZomer-Kinderdagen, afgelast, beide dagen normale rijdagen
12 septemberOpen Monumentendag (onder voorbehoud)
26 decemberTweede Kerstdag: Kerstritten

Uw eigen evenement

U zoekt een unieke locatie als trouwlocatie om uw bruiloft te vieren of  een ruimte om een diner of receptie te houden? Weleens aan het  RTM-museum te Ouddorp gedacht? Er zijn mogelijkheden in het museumgebouw  en in de remise. Neem om meer te weten te komen over alle mogelijkheden  contact met ons op, telefoon 06-13473183 (tussen 9:00 en 17:00 uur, niet op zondag) of via de mail  info@rtm-ouddorp.nl
U kunt een offerte aanvragen via het reserveringsformulier.