Tramritten zijn vervallen en het museum is voorlopig gesloten - Bahnfahrten wurden abgesagt und das Museum ist vorerst geschlossen
Algemene vragen: +31 187 689911 - Reserveringen: +31 613473183

Combitocht bus-tram-boot

COMBITOCHTEN GEANNULEERD!

De RTM-combitochten voor 2021 zijn in verband met de coronamaatregelen geannuleerd. Wij hopen van harte dat wij deze in 2022 weer kunnen gaan aanbieden.

Wat zijn combitochten?

De Museum Stichting v/h Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM), ‘het trammetje van de Rosestraat’, organiseert dit seizoen weer de traditionele RTM-combitochten vanaf het Willemsplein in Rotterdam naar het RTM-museum in Ouddorp vice versa. Het programma beslaat een rondrit door Rotterdam met een Düwag-tram uit 1965 van RoMeO. Vanaf Carnisselande in Barendrecht rijdt een museumbus van de RTM via de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee naar het RTM-museum in Ouddorp. Onderweg wordt gestopt bij het voormalige RTM-tramstation in Nieuwe-Tonge voor een kop koffie met een appelpunt. In het RTM-museum wordt een lunch verstrekt. Vanaf het RTM-museum is er een rit met de RTM-stoomtram naar West Répart en aansluitend een rondvaart over het Grevelingenmeer vanaf Middelplaat-haven. De retourrit vanaf Middelplaat-haven naar het RTM-museum vindt plaats met een RTM-dieseltram. De deelnemers worden met de museumbus teruggebracht naar het Willemsplein in Rotterdam. Kortom een gevarieerd programma!