Algemene vragen en Reserveringen: +31 613473183 [tussen 9.00 - 17.00 u.]

Actueel

Seizoen 2021

Ons museum is weer open

Reserveren is niet verplicht (wel aan te raden), de coronapas is niet nodig en op alle stations wordt weer gestopt!

Er zijn 3 soorten dienstregelingen (kijk bij Openeningstijden voor meer informatie).

De rijtijd is een uur en u kunt meerijden met een van de historische RTM-trams . U kunt reserveren voor een rit via het reserveringsformulier. De kaartjes betaalt u gewoon aan ons loket (alleen met PIN).

U kunt ook bij aankomst bij het museum ter plaatse reserveren en naar binnen als het maximale aantal toegestane bezoekers nog niet is bereikt. Tip: als u zeker wilt zijn van toegang, reserveer dan vooraf.

Wij volgen het volledige RIVM-protocol. Daarom verzoeken wij u een uur voor de geplande rit aanwezig te zijn. Dan kunt u in alle rust het museum zelf bekijken, de nieuwe tentoonstelling over Brouwershaven bezoeken en wat te eten en te drinken. Tegen vertrektijd door onze vrijwilligers naar uw plaats begeleid worden. Na afloop van de tramrit verlaat u het terrein via een speciale uitgang.

Wij hopen u zo, ondanks alle maatregelen wegens het Corona-virus, toch een leuke dag te bezorgen.

Tot ziens bij de RTM!

De RTM en het COVID-19-virus….

Het RTM-museum aan de Brouwersdam bij Ouddorp is weer open.

De openingstijden van het museum op de rijdagen zijn conform onze dienstregeling 2021. Speciale evenementen die zijn vermeld vervallen en worden vervangen door een ‘gewone” rijdag.

Vanwege het COVID-19 virus moeten we de regels hanteren zoals bepaald door de Nederlandse overheid en vragen wij alle bezoekers om de landelijke richtlijnen na te leven:

  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand.
  • was uw handen regelmatig met water en zeep
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • geen handen schudden
  • blijf thuis als uw verkoudheidsklachten krijgt

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? En/of heeft u plotseling verlies van reuk en smaak? Blijf thuis en laat u testen. Blijf thuis totdat u 24 uur klachtenvrij of negatief getest bent op corona. Heeft 1 of meerdere personen in het huishouden ernstige klachten zoals koorts en/of benauwdheid, dan moet het hele huishouden thuisblijven tot de testuitslag bekend is.
Voor de volledigheid verwijzen wij u naar de site van de Rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen