Algemene vragen: +31 187 689911 - Reserveringen: +31 613473183

Verlengd seizoen!

Verlengd seizoen!

Verlengd seizoen en de ritten tijdens de herfstvakantie

Op 1 juli startte het zomerseizoen van de RTM. Er rijden elke rijdag drie trams, een om 11.30 u., een om 13.30 u. en de laatste om 15.30 u. De tram van 13.30 u. sluit aan op de rondvaartboot (vaartijd een uur) . De rijtijd is een uur en u kunt mee door minimaal een dag van tevoren te reserveren voor een rit bij: reserveringen@rtm-ouddorp.nl De kaartjes betaalt u gewoon aan ons loket (alleen met PIN).

Tot 1 november is het museum op zaterdagen en woensdagen geopend vanaf 12.30. Om 13.30 u. rijdt er eenmalig een historische dieseltram (van net na de Tweede Wereldoorlog), ritduur is een uur en er wordt niet op tussengelegen stations gestopt.

Tijdens de herfstvakantie zijn er stoomtramritten op de woens-, donder- en zaterdagen (14, 15, 17, 21 22 en 24 oktober) en worden alle drie de ritten uitgevoerd (de eerste twee met stoomtractie, de laatste met een historische RTM-dieselloc).

U reserveert voor een van de drie (of de rit van 13.30 op de zaterdagen en woensdagen buiten de gewone dienstregeling) ritten en krijgt een vaste plaats toegewezen. Op tussenstations wordt niet gestopt en aan het eindpunt mag u er, helaas, niet uit. Op de rondvaartboot geldt een eigen protocol. Wij volgen het volledige RIVM-protocol. Daarom verzoeken wij u ook een uur voor de geplande rit aanwezig te zijn. Dan kunt u in alle rust het museum zelf bekijken, de nieuwe tentoonstelling over Brouwershaven bezoeken en wat te eten en te drinken. Tegen vertrektijd door onze vrijwilligers naar uw plaats begeleid worden. Na afloop verlaat u het terrein via een speciale uitgang.

Wij hopen u zo, ondanks alle maatregelen wegens het Corona-virus, toch een leuke dag te bezorgen.

Tot ziens bij de RTM!

Rijden in coronatijd……

Ons RTM-museum aan de Brouwersdam bij Ouddorp gaat vanaf Tweede Pinksterdag weer open. De openingstijden van het museum op niet-rijdagen en tramritten op de rijdagen zijn conform ons dienstrooster. Speciale evenementen die zijn vermeld vervallen en worden vervangen door een ‘gewone” rijdag. Alleen bij het RTM-museum (G.C. Schellingerwerg 2 te Ouddorp kan men op de tram stappen. Bij de rit behoort gelijk een bezoek aan het museum, alleen museumbezoek is op rijdagen niet mogelijk!

Vanwege het COVID-19 virus moeten we de regels hanteren zoals bepaald door de Nederlandse overheid en vragen wij alle bezoekers om de landelijke richtlijnen na te leven:

  • houd minimaal anderhalvemeter afstand van elkaar
  • was uw handen regelmatig met water en zeep
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • geen handen schudden
  • blijf thuis als uw verkoudheidsklachten krijgt

Om mee te kunnen rijden met een van de historische RTM-trams of om het museum te bezoeken is reserveren verplicht. Dit kan via ons e-mailadres reserveringen@rtm-ouddorp.nl.

Om de rijtuigen conform de regels in te kunnen delen kunt u tot uiterlijk een dag van te voren reserveren.

Aan het loket kunnen geen losse kaartjes worden gekocht. Gereserveerde kaartjes kunnen uitsluitend met PIN worden betaald aan het loket.

Wij hopen u in ons museum te mogen begroeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *