Evenementen - Website RTM

Ga naar de inhoud
Evenementen
Naast onze reguliere ritten organiseren wij speciale evenementen. Bewonder oude klederdracht, bezoek een modelspoorbeurs of leef u uit als fotograaf en zet uitgestald materieel op de kiek. Hieronder vindt u de evenementen die een tramliefhebber niet mag missen.

Programma voor 2019:
7 en 8 augustus: Zomerkinderdagen

Augustus is aangebroken en dat is heel erg goed nieuws voor alle kinderen. Bij het RTM-trammuseum aan de Punt in Ouddorp houden ze op woensdag 7 en donderdag 8 augustus namelijk de Zomerkinderdagen. Twee superleuke dagen bomvol activiteiten, speciaal voor kinderen. Kom dus langs!

Tijdens de RTM-Zomerkinderdagen kunnen kinderen hun ogen uitkijken, want de RTM beschikt over treinen en heel veel andere prachtige voertuigen. Zo ervaren ze het openbaar vervoer van vroeger. Het is namelijk echt een stap terug in de tijd, dankzij een grote groep betrokken vrijwilligers.

Qua to do’s zal er twee dagen lang een hoop vermaak zijn. De absolute topper daarvan is toch wel de belevenis om mee te rijden met de grote en historische trams van de RTM. Tijdens de twee dagen rijden die om 11:45, 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Heel leuk is de mini-trein voor kinderen. Deze rijdt rondjes op het terrein bij het RTM-museum. Dit jaar is het een historische draaimolen met bijbehorend draaiorgel dat de show gaat stelen. Zo draaide men vroeger en zo draaien kinderen nu! En eens lekker verven? Kan, er is een grote schminkstand aanwezig om iedereen in kleur de tram in te sturen. Beetje moe worden, een groot springkussen is er ook!

Kortom, om de vakantie nog leuker te maken, kom naar de Kinderdagen bij de RTM in Ouddorp op 7 en 8 augustus.

14 september: Open Monumentendag

26 december: KerstrittenUw eigen evenement
U zoekt een unieke locatie als trouwlocatie om uw bruiloft te vieren of  een ruimte om een diner of receptie te houden? Weleens aan het  RTM-museum te Ouddorp gedacht? Er zijn mogelijkheden in het museumgebouw  en in de remise. Neem om meer te weten te komen over alle mogelijkheden  contact met ons op, telefoon 06-13473183 (tussen 9:00 en 17:00 uur, niet op zondag) of via de mail  info@rtm-ouddorp.nl
U kunt een offerte aanvragen via het reserveringsformulier.
RTM Ouddorp G.C. Schellingerweg 2 Ouddorp
Info@rtm-ouddorp.nl
(tussen 9:00 en 17:00 uur niet op zondag)
Terug naar de inhoud